Ochrana osobních údajů

PROHLÁŠENÍ O OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ (dále jen prohlášení):

Prodávajícím se pro účely tohoto prohlášení rozumí fyzická osoba Pavel Pustka s bydlištěm Kozlovice 119, okr. Frýdek-Místek, 739 47; IČ: 74443283, DIČ: CZ8203244984, který podniká dle živnostenského oprávnění vydaného živnostenským úřadem ve Frýdku-Místku a jím provozovaný internetový obchod www.ostrov-hracek.cz. Prodávající je registrován jako správce osobních údajů v registru vedeném Úřadem pro ochranu osobních údajů pod registračním číslem 00037618. Detaily registrace jsou přístupné zde.

Kupujícím se pro účely tohoto prohlášení rozumí zákazník internetového obchodu www.ostrov-hracek.cz.

Preambule

 

Nákupy na www.ostrov-hracek.cz se neobejdou bez sdílení některých osobních dat. Ochrana vašich osobních údajů obnáší toto:

  1. Prodávající se tímto zavazuje, že při nakládání s osobními údaji kupujícího bude postupovat v souladu se zákonem č.101/2000 Sb., tj. v souladu se Zákonem o ochraně osobních údajů.
  2. Zdrojem osobních údajů je kupující. Osobní údaje o kupujícím jsou s jeho prokazatelným souhlasem shromažďovány a zpracovávány prodávajícím prostřednictvím zabezpečené elektronické databáze a to výhradně za účelem:
    • plnění smlouvy uzavřené prodávajícím
    • nabízení obchodu nebo služeb subjektům údajů

Rozsah spravovaných údajů zcela odpovídá registračnímu formuláři a nejsou zde spravovány žádné citlivé údaje.

  1. Prodávající prohlašuje, že osobní údaje kupujícího bude chránit, nebudou poskytnuty žádné třetí osobě s výjimkou těch případů, kdy je poskytnutí údajů (např. adresa a telefon) nezbytnou podmínkou úspěšného doručení zboží kupujícímu.
  2. V registračním formuláři je kupujícímu nabídnuta možnost zasílání newsletteru elektronickou cestou na e-mailovou adresu kupujícího. Odmítnutí této možnosti znamená vyjmutí kupujícího ze seznamu pro automatické zasílání těchto materiálů. V takovémto případě jsou pak osobní údaje i nadále uchovávány, nejsou však, a to zcela v souladu se Zákonem 101/2000 Sb., žádným způsobem dále zpracovávány.
  3. Vyplněním osobních údajů v rámci internetového obchodu www.ostrov-hracek.cz , dává kupující prodávajícímu souhlas k shromažďování a zpracovávání osobních údajů o kupujícím na dobu neurčitou. Kupující může požádat o změnu ve struktuře či vymazání osobních údajů, a to zasláním žádosti na email info@ostrov-hracek.cz.

Prodávající se zavazuje nepronajímat, neprodávat, ani jinak nesdílet Vaše osobní data s žádnou třetí osobou pouze v případě, kdy je předání dat třetí osobě nezbytné pro realizaci Vaší objednávky.

Prodávající vždy postupuje v souladu se zákonem č.101/2000 Sb. Veškeré údaje, které jste nám předali např. při registraci, jsou archivovány tak, aby nemohlo dojít k jejich zneužití a jsou používány jen k takovým účelům, ke kterým jste nám dali svůj souhlas.

 

 

Hračky
 
Chrastítka a zábrany
 
Kousátka
 
Dudlíky (šidítka)
 
Chodítka
 
Houpací
 
Hrací deky
 
Hrazdičky a kolotoče nad postýlku
 
Koupání
 
Krmení
 
Nábytek
 
Nočníky
 
Odrážedla
 
Sedátka a houpačky
 
Spaní
 
Ostatní
 
Auta a autíčka
 
Autodráhy
 
Drobnosti
 
Dřevěné hračky, hry a stavebnice
 
Figurky
 
Kostky
 
Kufříky
 
Lego
 
Letadla
 
Lodě
 
Motorky
 
Na pískoviště
 
Panenky
 
Příslušenství pro panenky
 
Plyšové hračky
 
Pro malé doktory
 
Pro malé hospodyňky
 
Pro malé hudebníky
 
Pro malé kouzelníky
 
Pro malé kutily
 
Pro malé parádnice
 
Pro malé prodavačky
 
Pro malé vojáky a policisty
 
Pro malé zahrádkáře
 
Ostatní povolání
 
Puzzle
 
RC Modely
 
Rozvoj fantazie a kreativity
 
Společenské hry
 
Stany, domečky
 
Stavebnice
 
Venkovní
 
Vlaky a mašinky
 
Vše na rekreační sport
 
Ostatní
 
Cenově výhodná balení
 
Body
 
Boty, capáčky, bačkůrky
 
Bundičky
 
Čepičky
 
Doplňky
 
Dupačky
 
Fusáky
 
Chrániče na kolena
 
Kabátky
 
Kalhoty
 
Košilky, trička, mikinky
 
Kraťásky
 
Osušky, deky
 
Overálky
 
Pleny
 
Polodupačky
 
Punčocháčky a ponožky
 
Pyžamka
 
Soupravičky
 
Spací pytle
 
Šatičky
 
Zavinovačky
 
Zimní kombinézky
 
Zimní overálky
 
Župany
 
Magnetické a psací tabule
 
Pouzdra a jejich výbava
 
Sešity, podložky, desky
 
Tašky a batohy
 
Ostatní
 
Kostýmy, masky a doplňky
 
Nafukovací balónky
 
Párty program
 
Bezpečnost dítěte
 
Chůvičky
 
Kojící polštáře
 
Kosmetika pro děti
 
Kosmetika pro maminky
 
Nosítka, klokánky
 
Odsávačky
 
Péče o dítě
 
Přebalovací podložky
 
Spodní prádlo pro maminky
 
Ostatní
 
Váš e-mail
Zadejte svou adresu pro zasílání informací o nových produktech a slevách.